Povestea noastră

CUM AM ÎNCEPUT ACEASTĂ ACTIVITATE.

 

Povestea noastră începe în anul 2012. Pasiunea pentru organizarea evenimentelor private ne-a unit într-o echipă mică dar compactă de profesioniști pregătiți oricând să facă față oricărei provocări.  Am ales numele Zocalo cu gândul la Mexic, o țară a contrastelor. De atunci și până în prezent cererea pentru organizarea evenimentelor la noi în locație a fost pe o pantă ascendentă. Cu bucurie spunem că avem rezervate aproape toate zilele dintr-un an.

Zocalo Ballroom este un salon de evenimente complet utilat cu cele mai noi dotări și facilități. Sistemul ultraperformant de ventilație asigură o atmosferă fresh pe toată durata evenimentului chiar și atunci când este la capacitate maximă. Dispunem de o cameră specială pentru invitați, foarte utilă mai ales atunci când avem invitați copii foarte mici care au nevoie de liniște și odihnă. Parcarea este supravegheată video. Capacitatea salonului este de 120 de locuri.

zocalo-small-202

Servicii Optionale

OFERIM SERVICII COMPLETE

Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră și cât de mult vă doriți să rezolvați toate provocările unui eveniment privat într-o singură oprire. Din acest motiv vă oferim o gamă completă de servicii opționale: Candy Bar, Show Bar, Aranjamente florale personalizate, Invitații, Marturii, Foto corner, Memory corner, Band-uri live și artiști consacrați.

to top button