Antre
- Rulada macelareasca
- Boulettes de curcan cu susan
- Mousse de branza cu jeleu de ardei copt
- Icre de crap
- Panna Cotta din ficat de pasare cu fulgi de migdale
- Mille Feuille cu presciutto cotto si branza gouda
- Frigaruie cu racituri bucovinene
* Antreul este insotit de un asortiment de masline si cruditati
Peste
-
File de cod gadus insotit de rizotto cu legume si parmezan si sos de sampanie.
Sarmale
- Sarmale traditionale servite cu mamaliga, ardei iute, smantana si afumatura
Fel principal
La alegere doua tipuri de carne, din cele trei de mai jos:
- Muschi de porc impanat
- Pulpe de pui Alonzi
- Ceafa de porc marinata in mirodeni
- Garnitura de cartofi la cuptor
- Salata de varza
Open Bar
J&B, Johnnie Walker Red Label, Bayles, Smirnoff, Cinzano, Campari, Gordons
Vin alb/rosu/roze:
Crama Domeniul Bogdan 750ml
Soft bar:
Pepsi, Mirida, 7Up, Selectie de suc natural, Apa plata/minerala (Aqua Carpatica), cafea espresso.
Tort festiv
- CADOU Candybar Homemade + aranjamente de fructe proaspete