Antre

  • Rulada macelareasca
  • Boulettes de curcan cu susan
  • Mousse de branza cu jeleu de ardei copt
  • Icre de crap
  • Panna Cotta din ficat de pasare cu fulgi de migdale
  • Mille Feuille cu presciutto cotto si branza gouda
  • Frigaruie cu racituri bucovinene

* Antreul este insotit de un asortiment de masline si cruditati

Peste

  • File de cod gadus insotit de rizotto cu legume si parmezan si sos de sampanie.

Sarmale

  • Sarmale traditionale servite cu mamaliga, ardei iute, smantana si afumatura

Fel principal

La alegere doua tipuri de carne, din cele trei de mai jos:

  • Muschi de porc impanat
  • Pulpe de pui Alonzi
  • Ceafa de porc marinata in mirodeni
  • Garnitura de cartofi la cuptor
  • Salata de varza

Open Bar

J&B, Johnnie Walker Red Label, Bayles, Smirnoff, Cinzano, Campari, Gordons

Vin alb/rosu/roze:
Crama Domeniul Bogdan 750ml

Soft bar:
Pepsi, Mirida, 7Up, Selectie de suc natural, Apa plata/minerala (Aqua Carpatica), cafea espresso.

Tort festiv

  • CADOU Candybar Homemade + aranjamente de fructe proaspete