Antré:

  • Rulada macelareasca
  • Boulettes de curcan cu susan
  • Mousse de branza cu jeleu de ardei copt
  • Icre de crap
  • Panna Cotta din ficat de pasare cu fulgi de migdale
  • Mille Feuille cu presciutto cotto si branza gouda
  • Frigaruie cu racituri bucovinene

 

Sarmale traditionale:

  • Sarmale traditionale servite cu mamaliga, ardei iute, smantana si afumatura

 

Fel principal:
(la alegere doua tipuri de carne din cele de mai jos)

  • Muschi de porc impanat
  • Frigarui din piept de pui fragezite in iaurt cu usturoi
  • Ceafa de porc marinata in mirodeni

Garnitura de cartofi la cuptor
Salata de varza

Open Bar:
J&B, Johnnie Walker Red Label, Bayles, Smirnoff, Cinzano, Campari, Gordons, Ursus 0.33ml

Vin alb/rosu/roze:
Crama Odobesti 750ml, Dinastie Sarba cu feteasca alba, Dinastie Merlot, Dinastie Merlot Roze

Soft bar:
Coca Cola, Fanta, Sprite, Selectie de suc natural, Apa plata/minerala, cafea espresso.

Tort festiv

CADOU Candybar Homemade + aranjamente de fructe proaspete

to top button