MOUSSE DE BRÂNZĂ
Mousse de brânză în jeleu de ardei copt. Un produs tradițional românesc, compus din spumă de brânză cu mărar și sare de mare învelit în catifelatul jeleu de ardei copt.
PARFE DE CURCAN
Parfe de curcan cu legume. Franțuzescul “parfe” sau moldoveneasca “răcitură”, tot tradiționala piftie rămâne, însă de data aceasta este preparată din carne de curcan, încununtă de legume proaspete și servită ca un deliciu culinar în aperitivul dumneavoastră.
DROB DE PASARE
Drob de pasare cu pipote confiate si jeleu din crema fina de branza. este un preparat pretențios și clasic în același timp.
SALATĂ DE ICRE TARAMA
Salată de icre tarama cu ou de prepeliță. Tarama, exprimă amestecul icrelor de crap și cod, preparate în casă, după rețeta tradițională, alături de care servim ceapă roșie și ou de prepeliță pentru un gust desăvârșit.
MINI WRAP CU SOMON
Mini wrap cu somon și baby spanac. Somonul fume este un preparat delicios, iar împreună cu baby spanac și brânză fină, conferă gustul ideal.
ZACUSCĂ CU CIUPERCI
Zacusca cu ciuperci de pădure este un preparat rafinat. Este făcută din cele mai bune și gustoase legume, care apoi sunt coapte la grătar și curățate cu cea mai mare atenție. Gustul delicios este accentuat de ciupercile de pădure.
RULADA MACELAREEASCA
Un amestec ideal de carne si legume
SALATĂ MAROCANĂ
Mini cupă cu salată marocană din legume coapte. Legumele coapte sunt trase la tigaie, în unt cu ierburi aromate și stropite cu oțet balsamic.
FOIE GRAS CU DULCEATA
Foie gras cu dulceata afine si fulgi de migdale.
MOUSSE DIN PIEPT DE PUI
Mousse din piept de pui cu macedonia de legume. Preparată la cuptor, din bucăți suculente de pui, asortată cu legume proaspete. Este preparatul recomandat atât pentru meniul tradițional cât și pentru unul pretențios.
MOZZARELLA CILENGINE CU SOS DE PESTO
Mozzarella cilegine cu sos pesto, busuioc si ulei de masline. Pot fi servite în orice aperitiv atât pentru prospețimea preparatului cât și pentru cromatică și aspect.
MOUSSE DE FICAT DE PASĂRE
Cannelloni milano cu musse de ficat de pasăre. Salamul milano, fin și aromat este crusta perfectă pentru un mousse de ficat de casă, preparat cu unt și ierburi aromate după rețeta secretă a bucătarului nostru.
BOULETTES DE CURCAN
Boulettes de curcan cu susan sunt chifteluțe delicioase preparate din piept de curcan, date prin susan crocant pentru un plus de gust.
MINIFRIGARUI CU RĂCITURĂ BUCOVINEANĂ
Mini frigărui cu afumături de casă. O combinație gustoasă de specialități din carne, preparate după rețetele proprii ale specialiștilor noștri culinari.
GRISINE CU PROSCIUTTO
Grisine cu prosciutto crudo și parmesan maturat. Pentru a evidenția gustul dulce și delicat, prosciutto este recomandat alături de brânzeturi fine, parmesan.
BABA GANOUSH
Baba ganoush cu tartar de roșii. Salată de vinete servită cu tartar de roșii, este o rețetă cu care vei reuși să îți surprinzi plăcut toți invitații.
FILE LUP DE MARE
File lup de mare cu ratatouille de legume și sos de ardei copt. Peștele favorit al Italiei și unul dintre cei mai valoroși pești din meniurile din Peninsulă.
FILE DORADĂ IMPERIALĂ
File doradă imperială cu macedonia de legume și sos de citrice. Dorada este nelipsită din bucătăria mediteraneană. Apreciată pentru carnea sa albă, nu prea grasă, cu o textură inconfundabilă și gust plăcut.
FILE DE BACALAO
File de bacalao în crustă de roșii uscate cu garnitură de risotto cu legume și sos de ardei copt.
FILE DE BUTTERFISH
File de butterfish, risotto cu legume și parmesan alături de sosul de șampanie cu capere.
FILE DE PĂSTRĂV
File de păstrăv, risotto cu legume și parmesan alături de sos de citrice.
FILE DE SOMON
File de somon cu ratatouille de legume și sos de șampanie cu capere. Somonul face parte din categoria peștilor de calitate, fiind considerat unul dintre ce i mai gustoși și sănătoși pești din lume.
PULPĂ DE RAȚĂ CONFIATĂ
Pulpă de rață confiată, antricot de vită frăgezit în vin roșu și cartof umplut cu prosciutto și parmesan.
INVOLTINI DE PUI
Involtini de pui cu sos quattro formaggi, ceafă de porc marinată în mirodenii cu vin alb și usturoi și cartof umplut cu prosciutto și parmesan.
PULPE DE PUI ALONZI
Pulpa de pui Alonzi si impanat de porc boieresc, servite cu cartofi taranesti/cartofi la cuptor cu rosmarin
CEAFĂ DE PORC MARINATĂ
Ceafă de porc marinată în mirodenii cu vin alb și usturoi, si piept de pui tandori, servite cu cartofi la cuptor cu rozmarin
COTLET DE PORC
French cotlet de porc si frigaruie de pui marinata in iaurt cu usturoi servite cu cartofi la cuptor cu rozmarin
ATRICOT DE VITA
Antricot de vita fragezit in vin rosu si marinade de curcan cu ulei de susan, lamaie si ghimbir, servite cu cartofi la cuptor cu rozmarin/cartofi taranesti