MOUSSE DE BRÂNZĂ

Mousse de brânză în jeleu de ardei copt. Un produs tradițional românesc, compus din spumă de brânză cu mărar și sare de mare învelit în catifelatul jeleu de ardei copt.

PARFE DE CURCAN

Parfe de curcan cu legume. Franțuzescul “parfe” sau moldoveneasca “răcitură”, tot tradiționala piftie rămâne, însă de data aceasta este preparată din carne de curcan, încununtă de legume proaspete și servită ca un deliciu culinar în aperitivul dumneavoastră.

VOL-AU-VENT CU SOMON

Vol-au-vent cu spumă de brânză și somon fume. Somonul fume în combinație cu mousse fin de brânză de capră, servit împreună cu crocantul foietaj, este un preparat pretențios și clasic în același timp.

SALATĂ DE ICRE TARAMA

Salată de icre tarama cu ou de prepeliță. Tarama, exprimă amestecul icrelor de crap și cod, preparate în casă, după rețeta tradițională, alături de care servim ceapă roșie și ou de prepeliță pentru un gust desăvârșit.

MINI WRAP CU SOMON

Mini wrap cu somon și baby spanac. Somonul fume este un preparat delicios, iar împreună cu baby spanac și brânză fină, conferă gustul ideal.

ZACUSCĂ CU CIUPERCI

Zacusca cu ciuperci de pădure este un preparat rafinat. Este făcută din cele mai bune și gustoase legume, care apoi sunt coapte la grătar  și curățate cu cea mai mare atenție. Gustul delicios este accentuat de ciupercile de pădure.

MINI CUPĂ CU TON

Mini cupă cu ton și macedonia de legume. Un tartar de legume proaspete ce scoate în evidență gustul fin al tonului.

SALATĂ MAROCANĂ

Mini cupă cu salată marocană din legume coapte. Legumele coapte sunt trase la tigaie, în unt cu ierburi aromate și stropite cu oțet balsamic.

PASTRAMĂ DE BERBECUȚ

Mini cupă cu pastramă de berbecuț și cus-cus. Pastramă de berbecuț fragedă făcută în casă alături de cus cus tradițional egiptean este îmbinarea perfectă.

MOUSSE DIN PIEPT DE PUI

Mousse din piept de pui cu macedonia de legume. Preparată la cuptor, din bucăți suculente de pui, asortată cu legume proaspete. Este preparatul recomandat atât pentru meniul tradițional cât și pentru unul pretențios.

MINI CAPRESSE CU BUSUIOC

Mini frigăruie alcătuită din salată capresse originală, roșii și mozzarella. Pot fi servite în orice aperitiv atât pentru prospețimea preparatului cât și pentru cromatică și aspect.

MOUSSE DE FICAT DE PASĂRE

Cannelloni milano cu musse de ficat de pasăre. Salamul milano, fin și aromat este crusta perfectă pentru un mousse de ficat de casă, preparat cu unt și ierburi aromate după rețeta secretă a bucătarului nostru.

CROSTINI CU GORGONZOLA

Crostini cu mousse de gorgonzola și struguri. Una dintre cele mai cunoscute brânzeturi italiene cu o consistență cremoasă și gustul dens combinată cu struguri dulci acrișori.

BOULETTES DE CURCAN

Boulettes de curcan cu susan sunt chifteluțe delicioase preparate din piept de curcan, date prin susan crocant pentru un plus de gust.

SALAMURI SPANIOLE

Mini frigăruie cu asortimente de salamuri spaniole. Realizate dintr-o selecție de carne de calitate, salamurile spaniole asigură o aromă unică și o culoare inconfundabilă (chorizo, salchichon, fuet).

FRIGĂRUI CU AFUMĂTURI

Mini frigărui cu afumături de casă.  O combinație gustoasă de specialități din carne, preparate după rețetele proprii ale specialiștilor noștri culinari.

GRISINE CU PROSCIUTTO

Grisine cu prosciutto crudo și parmesan maturat. Pentru a evidenția gustul dulce și delicat, prosciutto este recomandat alături de brânzeturi fine, parmesan.

BABA GANOUSH

Baba ganoush cu tartar de roșii. Salată de vinete servită cu tartar de roșii, este o rețetă cu care vei reuși să îți surprinzi plăcut toți invitații.

meniu nunta botez zocalo 2017 (36)
FILE LUP DE MARE

File lup de mare cu ratatouille de legume și sos de ardei copt. Peștele favorit al Italiei și unul dintre cei mai valoroși pești din meniurile din Peninsulă.

meniu nunta botez zocalo 2017 (34)
FILE DORADĂ IMPERIALĂ

File doradă imperială cu macedonia de legume și sos de citrice. Dorada este nelipsită din bucătăria mediteraneană. Apreciată pentru carnea sa albă, nu prea grasă, cu o textură inconfundabilă și gust plăcut.

meniu nunta botez zocalo 2017 (33)
FILE DE BACALAO

File de bacalao în crustă de roșii uscate cu garnitură de risotto cu legume și sos de ardei copt.

meniu nunta botez zocalo 2017 (32)
FILE DE BUTTERFISH

File de butterfish, risotto cu legume și parmesan alături de sosul de șampanie cu capere.

meniu nunta botez zocalo 2017 (1)
FILE DE PĂSTRĂV

File de păstrăv, risotto cu legume și parmesan alături de sos de citrice.

meniu nunta botez zocalo 2017 (35)
FILE DE SOMON

File de somon cu ratatouille de legume și sos de șampanie cu capere. Somonul face parte din categoria peștilor de calitate, fiind considerat unul dintre ce i mai gustoși și sănătoși pești din lume.

meniu nunta botez zocalo 2017 (2)
PULPĂ DE RAȚĂ CONFIATĂ

Pulpă de rață confiată, antricot de vită frăgezit în vin roșu și cartof umplut cu prosciutto și parmesan.

meniu nunta botez zocalo 2017 (3)
INVOLTINI DE PUI

Involtini de pui cu sos quattro formaggi, ceafă de porc marinată în mirodenii cu vin alb și usturoi și cartof umplut cu prosciutto și parmesan.

meniu nunta botez zocalo 2017 (4)
PULPE DE PUI ALONZI

Pulpe de pui alonzi, cotlet de porc haiducesc și dovlecei gratinați cu brânză de capră.

meniu nunta botez zocalo 2017 (5)
SCĂRICICĂ BUCOVINEANĂ

Scăricică bucovineană cu sos de prune afumat, piept de pui tandorii cu sos quattro formaggi, alături de cartofi cu rozmarin.

DSC_0062
CEAFĂ DE PORC MARINATĂ

Ceafă de porc marinată în mirodenii cu vin alb și usturoi, involtini de pui cu sos quattro formaggi și cartof franțuzesc dauphinoise.

to top button